Скандалният разговор в подкаста на Тото от СкандаУ между него

...
Скандалният разговор в подкаста на Тото от СкандаУ между него
Коментари Харесай

Мира Добрева: Бръсненето на жени не е от вчера, оправдавам Тото!

Скандалният диалог в подкаста на Тото от " СкандаУ " сред него и Тити Папазов провокира бурна вълна от реакции, а на рапъра, в последна сметка, му се наложи да се извинява обществено за стореното.

В диалога Тити Папазов признава по какъв начин преди години хванал гаджето си в невярност й решил за наказване да й обръсне косата. На фона на настоящата история с 18-годишната Дебора, обезобразена по изключително нечовечен метод с макетно ножче, това звучи стряскащо.

Ето по какъв начин реагира на това и Мира Добрева, която пусна видео, в което разяснява освен този случай:

" Агресията в обществените мрежи, въпреки самата аз да не съм пострадала, е поразяваща. Хората са толкоз подготвени да осъждат, без въобще да знаят какво стои за едно деяние или безучастие на избрана известна персона. Ето, случая с Тити Папазов и Тото - един случай, който не съм гледала за жалост. Вече този клип не може да се види. Видях, че Тото през днешния ден се извини. Но когато си онлайн ти не постоянно реагираш по най-адекватния метод. Още повече, че в този подкаст там се пие, допускам, че алкохола отпуска задръжки, които другояче човек не би позволил, в случай че е в трезво положение.

Не, че се изправям тук, с цел да бъда бранител на един или различен човек, само че разбирам за какво Тото не е могъл да реагира на момента и през днешния ден му се наложи да се извинява. Но не разбирам по какъв начин може Тити Папазов да споделя тази история - по какъв начин е обръснал главата на едно момиче, като образец и героиство. Как може един човек на такава възраст, с едни такива огромни достижения за българския баскетбол, да се смее на това нещо. Озадачаващо е и откровено се надявам да е просто човешка неточност, недомислица, а не метод на мислене. Искрено се надявам да няма подобен образец оттук насетне ", споделя тв водещата.

От диалога, който организира с инфлуенсърката Дари пък, излиза наяве, че тя познава и причинителя, и момичето, макара и задочно, единствено по лице, защото " Стара Загора и дребен град и всички се знаем ".

" Насилието в Стара Загора има почерк и той напълно не е от през вчерашния ден. За мен този ден, в който видях новината, стартира напълно обикновено. Отворих Инстаграм, видях новината, фотографията на момчето, информация за 400 шева и изпод " лека телесна ". После като прочетох, че е имало стригане, побой... изключително стригането, въобще не се изненадах! Защото тази опасност е много постоянно срещана, евентуално освен в Стара Загора, а и в други от по-малките градове, само че за там мога да подсигурявам.

През 2015-2016-та година това беше нещо като наклонност. Тогава беше, мисля, първо фейсбук група и всичко в нея беше без цензура. Публикуваха се освен голи фотоси на девойки, ами напряко половите актове. Хората търсят поле за изява и огромна част го намират тук, в обществените мрежи... Аз не съм преподавател, не съм юрист, не съм професор, нямам сериозна специалност, само че мога да застана и да приказвам от името на човек, който е бил в батака. Далеч нямам искания, че съм високоинтелектуална, доста красива или нещо друго, само че желая да ви опиша за една грозна истина, която толкоз дълго време се е премълчавала, тъй като хората ги е боязън и е по-лесно да напишеш статус " тая е такава, онази е онакава ". Кой може да застане и да приказва с лицето си?

Грозната истина е, че издевателството е на всички места и не е единствено физическото деяние. Има устен тормоз, тормоз в фамилията, от ранна детска възраст, тормоз в учебно заведение, само че никой не приказва за тези неща и ние би трябвало да стигнем отново до такава грозна обстановка, с цел да стане някакво знамение за три дни. Сега ще си приказваме, всеки ще бъде супер засегнат, ще има митинги, дай Боже и някакви промени в правосъдната система. Аз мога обаче единствено да се обърна към всички дами и мъже, които са ставали жертва на това, и да им кажа: Говорете!

Специално за бръснатата глава, аз мога да подсигурявам за едно момиче, което е минало по безусловно същия път - връзка, невярност, бръснене на глава. Един тип като някакво наказване... Но тук става дума и за сечения, за чупене на нос, за побой. Доколкото аз разбрах всичко е станало поради голи фотоси, популяризирани на момичето - дали тя сама или някой различен, няма по какъв начин да знам. Но поради тези фотоси момчето е изревнувало, показало е експанзия и всички знаем по какъв начин приключва обстановката ", споделя инфлуенсърката. И прибавя:

" Стара Загора е дребен град, всички се знаем, познаваме, а въпросният причинител дълги години беше охранител в едно от нощните заведения в града. 7-8 години. Познавам го задочно, по лице. Момичето също съм я виждала, разбрах, че ме е следвала в обществените мрежи, само че до такава степен. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР