Скандалният наледник на фамилия Стораро - Емрах, за пореден път

...
Скандалният наледник на фамилия Стораро - Емрах, за пореден път
Коментари Харесай

Изложиха по брутален начин Емрах

Скандалният наледник на фамилия Стораро - Емрах, за следващ път попадна в кофти обстановка, от която цялото му семейство срами. Този път младият артист бе обществено унизен и то в наличието на брат си Фики и татко си Тони Стораро. 

Цялото му семейство наведе засрамено глави на премиите VIP Awards, които се организираха преди няколко дни. Едва ли някой е очаквал, че известната фамилия ще претърпи подобен обществен линч и ще бере позор пред толкоз доста другари и сътрудници.

Емрах бе номиниран в няколко категории, само че несъмнено се открои тази за скандал на годината. Отношенията му с Теди Александрова несъмнено заинтригуваха всички и напълно справедливо статуетката трябваше да отиде при тях. Всички помним скандалната им разлъка и разкритията, които направиха за себе си. 

Теди не присъстваше на премиите, само че пък Емрах категотично отхвърли да се качи на сцената и да получи от ръцете на скандлания гримьор Валентин Кулагин статуетката за скандал на годината. Около пет минути водещите се опитваха да го убедят, само че това по този начин и не се случи. 

 undefined

Той се качи малко по-късно на сцената, с цел да получи премията за тийнидол на годината. Наши източници издадоха, че цялото семейство е лудо на организаторката Ива Атанасова, че ги е подложила на подобен позор и още веднъж е напомнила за случката, към която Емрах не желае да се връща. 

Фики Стораро пък бе отличен с премия за артист на годината и очевидно бе благополучен от признанието още веднъж да държи такава статуетка в ръката си. На ВИП премиите наш кореспондент видя още Гери-Никол, Тита, Филип Буков, Виктор Стоянов, Ариа, Емануела и така нататък

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР