Скандалният инфлуенсър Андрю Тейт остава в затвора в Румъния поне

...
Скандалният инфлуенсър Андрю Тейт остава в затвора в Румъния поне
Коментари Харесай

Скандалният инфлуенсър Андрю Тейт остава в ареста в Румъния

Скандалният инфлуенсър Андрю Тейт остава в пандиза в Румъния най-малко още 30 дни, съобщи Нова ТВ. Това изиска прокуратурата против някогашния кикбоксър, който е арестуван по обвинявания в трафик на хора, полово принуждение и образуване на незаконна група.

Името на 36-годишният някогашен кикбоксьор Андрю Тейт нашумява през годините с редица кавги във Англия. През 2016 година той е изхвърлен от къщата на “Биг Брадър ”, откакто в обществените мрежи изтича видео, в което Тейт бие жена с колан.

Въпреки, че абсурдът скоро е сподавен, откакто Тейт декларира, че всичко снимано във видеото е по общо единодушие, името му продължава да раздрусва обществените мрежи.

Той е отстранен от Туитър след изявления, че в случай че жена се сложи сама в обстановка, в която има заплаха да бъде изнасилена, то тя би трябвало да понесе част от отговорността. “Смятам, че като мъж - би трябвало да платя на първа среща, да разтварям вратите за нея, да я пазя, да се грижа за нея. Тя е моя жена и аз би трябвало да й оказвам помощ с проблемите й. Съгласни сте с тази база, само че като надградя - ме наричате сексист. Като продължение - в случай че имам отговорност, би трябвало да имам и авторитет… Например, не можеш да имаш отговорност към куче или дете, или жена, в случай че те не ти се подчиняват. ” – споделя Тейт.

Той основава организация, в която дами, основават еротично наличие в интернет. Самият Тейт твърди, че това му донася по най-малко 600 000 лири на месец. Това му основава проблеми с полицията и не след дълго Андрю Тейт се мести в Румъния.

" Харесвам Източна Европа като цяло, тъй като корупцията е елементарно налична. Обижда ме, че служител на реда в Англия ще ме спре за превишена скорост и ще откаже да вземе рушвет. ” - споделя още скандалният инфлуенсър.

Във към този момент изтрито видео в YouTube, Тейт добавя, че 40% от аргументите да се реалокира в Румъния е, че там по-лесно да се отстранен обвинявания в обезчестяване - обвинявания, отправяни против него преди, за които той твърди, че са подправени.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР