Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай, научи HotArena. От

...
Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай, научи HotArena. От
Коментари Харесай

Валентин Кулагин избяга в Дубай

Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай, научи HotArena. От към месец той се подвизава в емирството. Този път визитата му там не е единствено за отмора, както беше преди този момент. Кулагин, който се прочу със скандалните си изявления за БГ звездите, се надява да се откри в Дубай, издадоха го негови познати.

За да извърши задачата си, гримьорът има вярна съратничка . Това е българската сексбомба Драгана Спасовска, която от години живее в емирството. Любимката на Роналдиньо и Погба се движи във ВИП средите там. Именно тя урежда разнообразни задължения на Кулагин, който гримира нейни познати за туровете из нощните клубове или фотосесии. Самият той постоянно ги съпровожда на купоните и по този начин завързва нови запознанства.

" Казват, че съм най-хубавият в специалността си, а много постоянно ме назовават вълшебник и трансформатор на ориси ", нескромно декларира гримьорът за себе си. Намерението на Валентин е да набере непрекъснати клиентки. Направи ли това, той не счита да се връща в България. Вместо това ще се откри за непрекъснато в Дубай, написа " България Днес ".

Една от аргументите са войните, в които Кулагин влезе с куп от родните звезди. Той не стопира да наскърбява Ваня Костова, Гала, Нора Недкова, Миро, Галена и още кой ли не. " Имал съм алъш-вериш с доста от тях, само че сега нямам предпочитание да работя с такива - разгласи гримьорът. - Нямам потребност от фотоси с тях и нямам потребност те да ме популяризират. Не съм звезда, само че съм ВИП, тъй като съм значима за обществото персона. Аз съм индивидът, който основава облика на една жена в най-важните дни от нейния живот - нейното дипломиране и нейната женитба. Дарбата ми е да сътворявам хубост благодарение на гримьорската си четка. "   Интересно е, че Кулагин е приключил фешън дизайн, само че в никакъв случай не се е занимавал с това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР