Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път

...
Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път
Коментари Харесай

Брутално! Кулагин се изгаври жестоко с Божана

Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път на мушката му попадна спечелилият от " Мастършеф " Божана.

„ Пееш супер подправено, унищожаваш хубавата ария, Бо. Наистина си пила повече и стига си пила към този момент “, атакува я той, до момента в който почерпената готвачка се опитваше да припява ария на „ Щурците “, написа Блиц.

„ Ще те смачкам на финала “, закани му се Божана. „ Сложи си гърди в сутиена. Може ли да се излагаш и да си показваш гърдите в народен ефир? Може ли по този начин да се държиш? Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби “, цинично ѝ се присмя той, а готвачката от своя страна развя гърдите си и не остави нищо прикрито от феновете.

Вижте какво описа възпитаник, обладавал младата си учителка

В американския щат Айдаход бе наказана на отнемане от независимост 26-годишна преподавателка по история и немски език, която минимум 6 пъти е правила секс със собствен възпитаник. Момчето е признало, че интимната връзка с госпожа Ребека Мейсън Калес му е била доста от изгода, тъй като той е бил " сивата мишка " в ученическия колектив, написа Idaho State Journal.

По думите на ученика, сексът с учителката му е оказал помощ да стане по-популярен измежду учениците си. Той е декларирал, че секс утехите са били по взаимно единодушие.
Въпреки това, съдията осъди даскалицата на 120 дни в пандиза. Тя също няма да има право да се приближава до ученика, до момента в който той не навърпи 21 години. Жената също по този начин няма да има право до края на живота си да работи с деца.

„ Мило, дай да те пратя при моите доктори, аз ще поема разноските. В понеделник летиш като Папи Ханс, готвачката! “, продължи с бруталните гаври по адрес на Божана Кулагин.

Ексцентричният гримьор опита по всякакъв начин да изложи готвачката, откакто двамата започнаха да се надпиват. Съквартирантите се пробваха да я укротят, само че не съумяха и след солидно количество алкохол тя стартира да залита.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР