Скандалният гримьор, който у дома си съхранява голи мъже-лампи, изби

...
Скандалният гримьор, който у дома си съхранява голи мъже-лампи, изби
Коментари Харесай

Шокиращо разследване! Валентин Кулагин застраховал з*дника и краката си за 300 бона

Скандалният гримьор, който вкъщи си съхранява голи мъже-лампи, мазета рибата с ново 20. Достоверни източници потвърждават с обстоятелства и документи, че Вальо Кулагин има застрахователна лавица на стойност 300 000 лева за краката и задника си в известно българско застрохователно сдружение. Основател и вносител на полицата е мъж с име Али Мохамед-Фори, сочат данните.

Такова ремарке не сте виждали! Различните бански на Ким Кардашиян и голямото й дупе (СНИМКИ)

Изглежда Кулагин по пример на холивудските звезди като Ким Кардашян и Дженифър Лопез е решил да застрахова елементи от тялото си. Изненадващо това не са ръцете на гримьора, а задните му елементи и крака.
Както знаем, преди години Наталия Симеонова е друга известна персона, която застрахова косата си. тъй че никога Кулагин не е модернист в това отношение. Интересно за какво обаче той е решил да застрахова тъкмо тези свои елементи от тялото си и кой е индивида, който се връзва на приумиците му и заплаща вноските.
Кулагин нашумя бурно около " Черешката на тортата ", с галактическия рейтинг и свадата си с известния фото-модел Нора Недкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР