Скандалният доктор Борис Стойчев от Спешното отделение във Враца днес

...
Скандалният доктор Борис Стойчев от Спешното отделение във Враца днес
Коментари Харесай

Помните ли врачанския спешен лекар, който наруга пострадала пациентка? Ето какво се случи с него 2 месеца след скандала

Скандалният лекар Борис Стойчев от Спешното поделение във Враца през днешния ден е получил предупреждение за пракратяване на трудовия му контракт с МБАЛ " Христо Ботев ", оповестява BulNews.bg. Оказва се, че доктор Стойчев е бил на изпитателен период и след свадите и десетките тъжби и недоволства против него, договорът му с многопрофилната болница за интензивно лекуване „ Христо Ботев “ няма да бъде възобновен. До тази развръзка се стигна, откакто следствието от страна на болничното заведение по станалия притежание на цяла България абсурден случай с Лидия от мездренското село Боденец завърши. Припомняме, че дамата пострада при случай в новогодишната нощ, откакто пада от балкон на втория етаж. Тя потърсила помощ в Спешното във Враца, където обаче била посрещната с викове и крясъци. Лекарят, който отказал да се легитирима, повикал полицейски екип поради измислено от него принуждение, настояват околните на потърпевшата жена. Когато ченгетата открили, че никой нито е заплашвал, нито желал да бие лекарите, а единствено да форсира прегледа на Лидия, тя била прегледана, а по-късно пренасочена към болница в София.

Документът за освобождение от служба на доктор Стойчев бе връчен, откакто в през днешния ден отишъл в Спешното поделение за следващото си дежурство. Така съботата се оказва последният работен ден на конфликтния доктор.

Срещу скандалния лекар за последните два месеца са подадени десетки недоволства. Реално той нямал безпроблемно дежурство. Запознати описват, че отношението му към пациентите било повече от безобразно, само че проблематичният му темперамент се видял от всички едвам след случая с Лидия Манчева.

По неофициална информация лекарят има душевен проблеми и те са основата на отношението му към пациентите.
Хората, които търсят помощ в незабавното приемно поделение на врачанската болница, обаче към този момент би трябвало да знаят, че доктор Стойчев повече няма да ги разиграва в сложните за тях моменти, тъй като след 27 февруари той към този момент няма да работи там.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР