Скандалният британско-американски онлайн инфлуенсър Андрю Тейт получи отказ от съда

...
Скандалният британско-американски онлайн инфлуенсър Андрю Тейт получи отказ от съда
Коментари Харесай

Румъния няма милост, остави Тейт в панделата

Скандалният британско-американски онлайн инфлуенсър Андрю Тейт получи отвод от съда за преустановяване на задържането му в Румъния. Тейт беше задържан дружно с брат си Тристан предишния месец като част от следствие по обвинявания в трафик на хора и обезчестяване, които те отхвърлят.

Властите подозират двойката, дружно с двама румънски жители, в ръководенето на " проведена незаконна група ". Полицията ще продължи да задържа бандата за 30-дневния интервал, откакто през днешния ден съдът отхвърли жалбата им.

По-рано Тейт беше видян да носи нещо, което изглеждаше като копие на Корана, до момента в който влизаше в Апелативния съд в Букурещ с белезници на ръцете на брат си.

След арестите на 29 декември полицията заяви, че е идентифицирала шестима души, за които се твърди, че са били " полово експлоатирани " от по този начин наречената " проведена незаконна група ".

Полицията твърди, че жертвите са били " вербувани " от английски жители, които съгласно нея са представяли погрешно желанието си да влязат по отношение на жертвите - което тя назовава " методът на любовника ".

По-късно те са били принудени да вземат участие в порнографско наличие под опасност от принуждение, се твърди в изказването. Адвокатът на Тейтс, Ойген Видиняк, съобщи, че клиентите му отхвърлят всички обвинявания.

Роден в Съединени американски щати, преди да се реалокира в Обединеното кралство, 36-годишният Тейт прави сполучлива кариера като кикбоксьор.

През 2016 година той беше отхвърлен от английската версия на телевизионното риалити шоу Big Brother поради видео, в което се виждаше по какъв начин атакува жена. След това основава " бизнес с уебкамери ", който разказва като " развлечение за възрастни ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР