Скандалният бивш спортен директор на Ювентус Лучано Моджи взе думата

...
Скандалният бивш спортен директор на Ювентус Лучано Моджи взе думата
Коментари Харесай

Лучано Моджи нападна Лацио и Рома: Откраднаха титлите от нас

Скандалният някогашен състезателен шеф на Ювентус Лучано Моджи взе думата през днешния ден по време на акционерното заседание на клуба. Той се върна към абсурда Калчополи, поради който бе лишен от права, като не пропусна да нападна съперниците на “бианконерите ” за купата от това време Лацио и Рома, написа " Гадзета дело спорт ". 

Моджи бе посрещнат с овации на срещата на акционерите и съобщи: “Тук съм, с цел да благодаря на Аниели, девет Скудети не се печелят елементарно. Това са тези неща, които мъчно можете да разберете, само че тези, които са вътре, знаят какъв брой е мъчно ". 

" Юве в никакъв случай не е крадял нищо от никого. Може би са откраднали нещо от нас, както в Перуджа с наводнения терен. Те откраднаха нещо от нас и през идната година, когато Рома завоюва купата и разпоредбите бяха изменени за Наката да играе, който реши мача с гол ", продължи той.

" Говорите за паспорти: пеете италианския химн, а след това вижте кой е в националния тим - този, който е фалшифицирал паспорта на Рекоба. Знам по какъв начин работи Аниели, мъчно е да се изясни. Свикнал съм да пребивавам, а не да оставам жив, и към момента се боря за Калчополи ”, сподели още Моджи.

По мотив подправения паспорт на Алваро Рекоба, Моджи загатва за Габриеле Ориали, тогава управител на Интер, а в този момент управител на италианския народен тим. Тогава  Ориали е лишен от правото да упражнява специалността си за шест месеца през 2001 година По отношение на Перуджа, въпреки това, препратката е към 2000 година, когато Лацио печели Скудетото. Тогава Юве е изпреварен от “бианкочелестите ” поради провалянето против Перуджа в дъжда. Моджи явно се оплаква, че мачът сред Перуджа и Ювентус е бил пресечен за повече от час поради неприятното време, а по-късно е приключил и е бил изгубен на наводнен терен.

Що се отнася до Рома, препратката е към шампионата през 2001 година  Тогава, няколко дни преди решаващия конфликт в Торино сред Рома и " бианконерите ", разпоредбите за играчи от страни отвън Европейски Съюз бяха изменени и тимът на Фабио Капело съумя да пусне японеца Наката, който изигра основната роля в мача, приключил наедно 2:2. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР