Скандални подробности научи Галерия“ относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица

...
Скандални подробности научи Галерия“ относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица
Коментари Харесай

Новата на Христо Сираков била гадже на Янко Ваташки?

Скандални детайлности научи „ Галерия “ по отношение на плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и прочие, и прочие Анна-Мария Чернева . Източници от ъндърграунд средите настояват, че новото гадже на предприемача Христо Сираков е била рисково близка с ветерана от кримихрониките Янко Ваташки-Лудия .

В подземните среди някогашната актриса от сериала „ София – Ден и нощ “ е известна с много пикантното си минало, като съгласно упорития слух Анна-Мария е била и ВИП компаньонка при небезизвестния Стоян Стоянов-Златния. Апропо, разследваният за сутеньорство и педофилия Стоян Златния и Янко Ваташки са близки другари.

Тези дни името на Анна-Мария много постоянно се загатваше около състезанието „ Мис Плеймейт 2017 “, в който тя участваше и завоюва второто място след Нора Недкова. Масовото мнение е, че не Нора, а Анна-Мария е заслужавала успеха. Покрай гостуването на моделката в кулинарно предаване дружно с Христо Сираков пък бе провъзгласена за годеницата на предприемача.

 

Ицо Стоте манекенки самичък даде мотив за това, като не скри големите си благосклонности към нея и й предложи брак в ефир. Анна-Мария, вярна на правилата си, не му отхвърли и медиите небрежно ги ожениха. По-късно се наложи смуглата хубавица да влиза в обяснителни режими по какъв начин няма връзка със Сираков и си има различен, сериозен другар. Запознати от светските среди обаче се кълнат, че са виждали Анна-Мария да интимничи с Повелителя на манекенките.

Вероятно, в случай че бе чувал слуховете към предишното й, Ицо Сираков щеше да се замисли, преди да й изиска ръката в ефир. За рисковите й връзки се заприказва още с присъединяване на Анна-Мария в тв реклама, където стана известна с прословутата имитация: „ Да пея?! И да пея са ме карали… “.

„ Защо не каже по какъв начин Янко Лудия я караше освен да пее, ами и да свири, и по какъв начин се гавриха с нея “, спомнят си анонимни източници пред „ Галерия “. По думите им, тя е била интимна другарка с Ваташки , който нееднократно е провел брутални оргии.

Пак в подземните среди се приказва, че Анна-Мария е имала алъш-вериш със сводницата Вера Дзънгова, гадже на Стоян Златния . Преди няколко години Вера бе задържана с обвиняване за присъединяване в незаконна група с ВИП компаньонки. Сред девойките на повикване имало именити манекенки, няколко фолк певици и всемирски бръмчалки. Все отново, няма публична информация дали името на Анна-Мария Чернева е участвало в каталога на Стоян Златния .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР