Скандалната социална зам.-министърска Росица Димитрова се оправда по нелеп начин

...
Скандалната социална зам.-министърска Росица Димитрова се оправда по нелеп начин
Коментари Харесай

НАГЛОСТТА Й Е БЕЗГРАНИЧНА! Зам.-министърът Росица Димитрова, която похарчи 8 бона от джоба на данъкоплатците за самолетен билет, обяви, че НЕ СЪЖАЛЯВА

Скандалната обществена зам.-министърска Росица Димитрова се оправда по безразсъден метод за изхарчените хиляди левове за самолетни билети. Димитрова освен, че няма доблестта да огледа жителите, включително и майки на деца с увреждания, които всеки ден стачкуват, а даже дефинира постъпката си като евентуална неточност. Категорично и без грам позор тя отбелязва, че не съжалява, че е участвала на въпросния влиятелен конгрес. Бедните данъкоплатци у нас, нямащи пари за медикаменти и храна, кучета ги яли.

"Най-вероятно е неточност, че съм се съгласила да потегли, откакто съм видяла цената. Но не скърбя, че съм отишла, тъй като това е най-големият конгрес, на който България имаше опцията да се показа, конгрес на който получи похвали от всички страни ".

BNews напомня, че общественото ведомство е платило над 16 хиляди лева за самолетни билети единствено за една командировка. Димитрова е пътувала в бизнес класа с билет за 8306 лева, държавния специалист от отдел "Интеграция на хората с увреждания " Надежда Харизанова е била в икономичната класа против 2016 лв..

„ Не мога да давам отговор за билета, тъй като не считам, че това е най-важното сега, най-важното е, че изпълняваме държавната стратегия с цялостна мощ. Важното е, че сме имали присъединяване в този максимален конгрес. Това, което като промяна сега сме стартирали, е в действителност дейно и ефикасно – да насочваме държавния запас към по-конкретни и забележими резултати за хората, които подкрепяме”, сподели още тя.

Най-важното за вас, драга ни министърко, не би трябвало да са скъпите и нищо неносещи за България екскурзийки, а данъкоплатците - тези клети жители, които с гласа си и с труда си ви качиха в бизнес класата на самолета и ви изпратиха до безчет екзотични дестинации.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР