Скандалната щерка на Орхан Мурад Сузанита, която потресе страната с

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад Сузанита, която потресе страната с
Коментари Харесай

Тази снимка на Сузанита ще ви остави без думи! Виж Тук:


Скандалната дъщеря на Орхан Мурад Сузанита, която потресе страната с вулгарното си държание и осанка, до неотдавна е била благо и сладко момиченце.

Пишман певицата, която сега е на 14 години, допреди 3 години е била ангелчето на мама и баща. Това потвърждава нейна фотография от времето, когато си е била дете като всички останали.

Шокиращата трансформация на стартира, когато става на 12. Изведнъж я удря пубертета със страшна мощ. Сладкото момиченце радикално се преобразява и става лолитка. Изведнъж взема решение, че желае да стане певица и да е като каките по малкия екран. Започва да се гримира, да носи предизвикателни облекла и да пуши.

Родителите й обаче още живеят с мисълта, че щерка им е сладкото и почтено момиченце. Обясняват вулгарното й държание като театрална роля. Не виждат нищо неприятно в опитите й да се държи като какичка и да скандализира с вулгарни танци и облекла. Баща й е безапелационен, че единствено по този начин се ставало прочут в България. Затова щерка му се опитвала да притегли вниманието върху себе си по този метод.

Родителите на Сузанита не виждат нищо неприятно и в това, че се случва когато щерка им е едвам на 14 години. Истината е, че дебютът на лолитката е на 13 години и преди „ Луцифер и Буда “ има друго видео, което е съвсем толкоз скандалното.

Орхан Мурад обаче не дава и дума да се каже за щерка му. Певецът и брачната половинка му са безапелационни, че Сузанита върви в вярната посока, а абсурдът към нея бил мощно пресилен.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР