Скандалната Мис България 2020 няма търпение да открие летния сезон.

...
Скандалната Мис България 2020 няма търпение да открие летния сезон.
Коментари Харесай

Кой маже Мис България 2020 с масла в Гърция?

Скандалната Мис България 2020 няма самообладание да открие летния сезон. Венцислава е отишла на отмора в Гърция, където безцеременно демонстрира прелестите си. Миската увеличи градуса с провокативните фотоси от плажа, които са като извадени от филм за възрастни.

Напоследък към Тафкова се заприказва за възможната й връзка с някогашния на Емануела – Мартин Елвиса , само че хубавицата отхвърли да е имала интимни връзки с Мартин. Явно тези кавги не се отразяват на Венцислава , която се разхлажда по гръцките плажове.

Чернокосата Венцислава е с доста светла кожа и споделя, че доста елементарно изгаря на слънце и за злощастие имала проблеми с придобиването на загар през летния сезон. Явно по тази причина подготовките при нея почват от рано и по проект, с цел да не се изпържи като рак. Поради тази причина тя била в крайник с новостите и споделя, че употребява особено натурално био олио за тяло, с което се фука.

Друг въпрос обаче мъчи почитателите на Венцислава – кой е индивидът, пред който Тафкова театралничи толкоз интимно? След като отхвърли слуховете за връзка, почитателите се питат в чия компания е отишла на море?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР