Скандалната чалга звезда Диона, която преди няколко месеца бе заловена

...
Скандалната чалга звезда Диона, която преди няколко месеца бе заловена
Коментари Харесай

bTV втрещи зрителите си

Скандалната чалга звезда Диона, която преди няколко месеца бе хваната да кара с позитивна проба за опиати, бе оправдана от bTV.

 

Зоркото око на феновете на „ Дендинг старс “ я видя на първия ред в публиката на шоуто предишния вторник. Тя се бе настанила до брачната половинка на един от участниците – Атанас Месечков, който танцува с доктор Неделя Щонова. Точно, когато камерата улови чалгаджийката, той бе седнал до половинката си, а режисьорът реши да включи фрагмента в предаването, което се излъчва онлайн.

 

Бдителните фенове незабавно щракнаха тв екраните си, след което побързаха да разпространят фотоса в обществените мрежи, особено ограждайки лицето на певицата.

„ Защо това създание е на първия ред? Давате ли си сметка, че по този метод оправдавате постъпката й? “, заваляха въпросите от втрещени фенове към bTV.

 

Разбира се, напълно предстоящо от медията не дадоха отговор по отношение на този скандал, който остана в сянка след изненадващата целувка на сцената сред Емрах Стораро и партньорката му Веси.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР