Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова в

...
Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова в
Коментари Харесай

Скандал в ДПС заради Цветан Енчев! Водачът на врачанската листа се заиграл с палава селска кметица /снимки/

Скандалната някогашна кметица на софийското село Владая Таня Иванова при започване на годината е била тръгнала да става народен представител от Движение за права и свободи, научи организация BulNews.
Да задоволи нейните мераци се е бил наел сегашният лидер на врачанската листа на партията на Ахмед Доган Цветан Енчев.
Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични фотоси в обществените мрежи, е била утвърдена за лидер на депесарската претендент – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след гръмък скандал на работна среща при формалния ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
На сбирката в партийната централа са участвали шефовете на софийската конструкция, измежду които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и горещо защитавана от Енчев, за който се твърди, че е в извънредно близки връзки с нея.
„ Той се натискаше за първи в регионалната листа и беше съумял да убеди Карадайъ неговата тръпка да е лидер в 23 МИР “, описват участвали на абсурда.
Срещу мераците на Цветан Енчев обаче пламенно се опълчил Емил Иванов, който му споделил „ да си прибира приятелката и да се маха, тъй като няма място в София – област “.
Цветан Енчев усърдно си гради облик на мирен човек, само че както постоянно става в живота, се оказва дребен палавец. Очевидно нагонът на разгонения политик трайно е замъглил съзнанието му и това му пречи да се защищити от обществени кавги и му носи репутационни вреди. Едва ли електоратът на Движение за права и свободи ще изиска да гласоподава за политик, който не може да държи ципа на панталона си закопчан.
Таня Иванова е някогашна кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 година тя пусна свои еротични фотоси в обществените мрежи. На тях се виждаше по какъв начин нейна другарка й пипа гърдите, наднича под късия й минижуп и прочие. На друга палавата депесарката си е разтворила необятно краката, а незнайна жена гледа интимните елементи. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена и постоянно посещавала „ Плаза “ и БИАД.

Очаквайте още забавни обстоятелства от житието и битието на излъскания от Движение за права и свободи Цветан Енчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР