Скандална попфолк певица ражда първото си дете до няколко дни.

...
Скандална попфолк певица ражда първото си дете до няколко дни.
Коментари Харесай

Скандална попфолк певица ражда първото си дете до дни

Скандална попфолк певица ражда първото си дете до няколко дни. Дебора е в напреднала бременност и се чака скоро да стане майка. Щастливото събитие е планувано сред 10 и 15 февруари, написа Шоу.

" Нямам самообладание към този момент, доста ми е тежко и всичко ме боли ", проплака изпълнителката пред наш кореспондент. Последният месец ѝ се видял призрачен, въпреки да не е имала никакви проблеми с бременността, само че коремът към този момент доста ѝ тежи.

Певицата не се тормози от насъбраните килограми и е уверена, че в най-скоро време ще си възвърне предходната фигура.

" Нямам терзания и изобщо не го мисля. В момента за мен е значимо детето да бъде крепко, да е нахранено с безусловно всевъзможни витамини и минерали. Каквото ми се яде, си похапвам, не се преценявам с диети. Ям дори самун, тесто и всевъзможни неща, от които се дебелее ", изрично декларира тя.

Първото дете на Дебора ще е момче, което първоначално малко я разочаровало. Тя доста се надявала на момиче, само че пък таткото е на седмото небе от новината за пола на мъника. Половинката на Дебора се споделя Стоян и има строителен бизнес в Германия.

" Живее там от 8-9 години. На 35 години е, родом от Асеновград. Познаваме се незадълбочено от много години, защото сме попадали в обща компания няколко пъти. Опитваше се да ми написа във Fcebook, само че аз не му обръщах внимание. Но предходната година още веднъж писа и аз бях в въодушевление и му отговорих. Така стартира всичко — с писане в обществените мрежи ", признава изпълнителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР