Скандалите в Народното събрание продължават с пълна сила.Помолиха ме колегите

...
Скандалите в Народното събрание продължават с пълна сила.Помолиха ме колегите
Коментари Харесай

Нинова: Влошихме отношенията си с Продължаваме промяната

Скандалите в Народното събрание не престават с цялостна мощ.

Помолиха ме сътрудниците от другите партии и самият Вежди Рашидов лично /да разгласи кандидатурата му за ръководител на Народно събрание - бел.ред./. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание след избора на Рашидов за ръководител на Народно събрание, съобщи БГНЕС.

Те са решили по този начин, евентуално съм дала учредения да считат, че мога да го направя, че беседваме, че търсим решение, че бяхме диалогични, с цел да се откри този излаз от тридневния блокаж на страната.

На въпрос за какво Българска социалистическа партия разменят съществени обвинявания с Политическа партия, Нинова разяснява:  " Предизвикани бяхме. Не през вчерашния ден за първи път, само че бяхме задоволително търпеливи и уважителни. Бяхме провокирани съответно от поканата за среща в зала Запад докато течеше съвещанието на председателския съвет, и те знаеха. И изключително с намека, че ние в председателския кабинет вършим надали не подмолни сделки, скрито от хората. Този намек беше мотив да си кажем някои истини ", добави Нинова.

Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ". Днешното болшинство /при гласуването за ръководител, бел. ред./ беше належащо и наложително за България и за българския народ. Сами сте очевидци на този блокаж - няма парламент, няма закони, няма бюджет, няма парламентарна република, разяснява още Нинова. Има всевъзможни благоприятни условия за държавно управление, даже с третия мандат.

Искри сред нас и Политическа партия няма, само че явно - имаме си позиции. Социалната стратегия беше тяхно знаме в акцията им приехме колегиално и възпитано, диалогично. Но вчерашното говорене, сочене с пръст и обвинявания за задкулисие преляха чашата, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР