Скандалите в Левски не стихват. На вчерашното Общо събрание на

...
Скандалите в Левски не стихват. На вчерашното Общо събрание на
Коментари Харесай

Скандалите не стихват! Боримиров и Ивков си разменят обвинения и обиди, имало и закани за бой

Скандалите в Левски не стихват. На вчерашното Общо заседание на клуба е имало замяна на остри реплики и обвинявания сред ръководителя на УС Даниел Боримиров и изпълнителния шеф на клуба Ивайло Ивков, оповестява “Мач Телеграф ”.

Боримиров е разкрил, че поради Ивков са си тръгнали много чиновници, защото изпълнителният шеф желал да ги бие. От своя страна Ивков попитал предстедателя на УС какво тъкмо прави и заключил, че му е обидно да приказва с него, тъй като двамата били от разнообразни светове.

“Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други чиновници на клуба са ми се оплаквали от него ”, разкрил Боримиров.

“Много заплашителен ме изкарахте, само че съгласно мен съм бил мек. Никого не съм бил, а единствено съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров да каже откогато е в УС - защо тъкмо дава отговор и коя работа е приключил изначало до край? ”, запитал Ивков.

“Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които желаеха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 на Симеон Славчев и се споразумяхме. Аз взех решение въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, само че аз взех решение въпроса ”, отсякъл Боримиров.

Ивков му отвърнал: “Когато ти сподели, че си се схванал със Славчев, той на другия ден пристигна при мен да желае 150 000 евро. Обидно ми е да приказвам с теб, ние сме разнообразни светове ”.

“И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш не ти се отразяват добре, тъй че внимавай с тях ”, с тези думи на Боримиров завършила размяната на удари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР