Скандалите са характерно нещо за българската политика. Това, което стана

...
Скандалите са характерно нещо за българската политика. Това, което стана
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Скандалите са характерно нещо за българската политика

Скандалите са особено нещо за българската политика. Това, което стана в Комисията за проверката, е предизборно мероприятие. Това разяснява някогашният вицепремиер и заместник-председател на ГЕРБ    в изявление за bTV.
Според него не може да се обобщава, че разкритията в Комисията от страна на предприемачите, показват цялостната бизнес среда у нас.
" Бизнес средата е по-добра от десетилетия, само че има потребност да бъде подобрявана ", означи Дончев.
" За мен става дума за омраза сред разнообразни бизнесмени и някой се възползва да търси политически дивиденти от това ", съобщи още той.
По мотив описа на притежателя на " " за познанството му с някогашния към този момент министър председател Бойко Борисов, Дончев сподели, че не вижда проблем в това, че може българското държавно управление да подкрепя бизнеса, изключително когато се споделя за износ.
" Премиерът не може да замести даден документ. Подозирам, че става дума за политически диалог ", сподели още той.
 Митов принизи служебното държавно управление: Някакви хора, които могат да избутат до изборите Митов принизи служебното държавно управление: Някакви хора, които могат да избутат до изборите
Служебните държавни управления не могат да служат като опция – те се назначават най-вече да проведат избори. Очевидно президентът...
Дончев уточни, че също получава сигнали за дейности на някоя държавна работа. Това, по думите му, не значи, че има " извиване на ръце ".
" 2/3 от сигналите са от жители. Вие сте се фиксирали, че става дума единствено за предприемачи ", добави още той.
На въпрос кой е най-скъпият подарък, който е подарявал на Борисов Дончев отговори, че не става въпрос за скъпи, що се касае за алегорични, мъжки дарове.
" Един път му подарих модел на F-16, беше завършила тъкмо процедурата ", уточни Дончев.
Относно новата политическа обстановка у нас, той сподели, че е значимо вниманието да се насочи към организацията на изборите, ръководството на рецесията с ковид и други
 Николай Ненчев: Радев ще се опита да овладее всички структури на страната Николай Ненчев: Радев ще се опита да овладее всички структури на страната
" Президентът Румен Радев ще се опита да овладее всички структури от страната. Да посочиш най-близкия си човек за длъжностен министър председател (Сте...
" Финансовото положение на страната е положително ", увери някогашният вицепремиер.
В състава на новия Дончев вижда превес на хора от Българска социалистическа партия и от администрацията на президента, само че има и специалисти, които познава, добави Дончев.
" Мандатът свърши. Като приказваме за изчегъртването, аз обичам и почитам всички жители, без значение от коя партия са. Аз не желая да го изстъргвам. Аз мога да повеждам политически разногласия. Не претърпявам сходен език. Не е заслужено във връзка с всички 840 000 жители, които са ни подкрепили ", безапелационен беше Дончев.
По думите му, че в ГЕРБ има потребност от обогатяване на посланията.
" Категорично ни би трябвало инструментариум, с цел да достигнем до младежите. Ще работя да съхраним позицията на първа политическа мощ и не пленявайки сетивата с лесни, само че невъзможни послания ", заключи Дончев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР