Скандалите покрай мача България – Унгария, който трябва да се

...
Скандалите покрай мача България – Унгария, който трябва да се
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Шеф в БФС плаши с отнемане на лиценза на Колежа, ако България не играе в Пловдив

Скандалите около мача България – Унгария, който би трябвало да се организира на стадион „ Христо Ботев ” в Пловдив пред празни трибуни не престават. Този път в спречкване са влезнали началник в БФС и притежателят на компанията реализатор ПИМК Илиян Филипов. Той написа във страницата си във  Facebook и за диалога с Христо Запрянов.
Прочетете още
„ Обади ми се зам.-изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов, който ми сподели, че мачът България – Унгария наложително би трябвало да е в Пловдив. Той стартира да ми подрежда да съм направил каквото би трябвало на стадиона, с цел да се организира мача. Отвърнах му, че той не може да ми подрежда, като ние имаме връзки само с Община Пловдив. Кметът на града, като възложител на поръчката, може да изиска да се създадат съответните действия.

След като му споделих това, той ми отвърна, че в случай че не се направи нужното за мача, от БФС ще вземат лицензите на Колежа и Лаута, като Ботев и Локомотив  ще играят в Стара Загора, а за това съм щял да бъда аз отговорен ”, съобщи Илиян Филипов. Той добави, че не се поддава на сходни закани, като той ще одобри решението само на кмета на Пловдив. Костадин Димитров.

Припомняме, че по-рано Филипов изпрати ново писмо до Община Пловдив се  заявява, че провеждането на футболни срещи на оборудването може да се обезпечи.



„ Във връзка с желанието на БФС да организира футболни срещи на стадион „ Христо Ботев ", гр. Пловдив, ДЗЗД „ Колежа ", като основен реализатор на обекта, част от който към момента е в градеж, Ви оповестява, че е допустимо да бъде основана организация и подхванати ограничения по обезопасяване на строителната площадка и прилежащите й територии, с което да се основат нужните условия за провеждането на футболната среща сред националните тимове на България и Унгария.

Преди обаче да бъдат подхванати такива ограничения, ДЗЗД „ Колежа " би трябвало да получи публично предписание от Възложителя на обекта – Община Пловдив ", гласеше писмото на Илиян Филипов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР