Скандален запис бе разпратен до медиите в България, за който

...
Скандален запис бе разпратен до медиите в България, за който
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

Скандален запис бе разпратен до медиите в България, за който се твърди, че е на Бойко Борисов.
Записът може да чуете в линка - https://www.youtube.com/watch?v=pSYZxHoe8ZQ&feature=emb_title. А коментарът е на журналиста от Биволъ Атанас Чобанов.

Ето какво написа проверяващият публицист:

" Качвам тук това, което имаме като запис на Борисов от 24 април 2019, с цел да не ходите по всякакви гнусни уеб сайтове да го слушате. Пратен е през днешния ден от неизвестен източник през анонимизиращ имейл до няколко редакции. Прилагам и скрийншот с метаданните на записа.

В записа премиерът-слънце изяснява на държавен или партиен кадър по какъв начин да се показа гаф на Караянчева, по какъв начин ще смачка Еврохолд, по какъв начин ще громи Елена Йончева с къщите за посетители и по какъв начин изяснява на сътрудници от Бавария, Унгария и Полша какъв брой е елементарен и не знае британски, по тази причина не бил схванал, само че в последна сметка го е вкарАл на едни чужденци-премиери:

- Записвано е с външно устройство в кабинета му или в къщата му. Няма следи от маркери за СРС.

- Записът може да се датира от 24 април 2019 година Тогава Караянчева приказва за арменския геноцид, КФН влезе в Еврохолд, а на идващия ден повдигнаха обвиняване на Александър Манолев за къщите за посетители, тъкмо както го разказва Буда.

- Според метаданните във файла е изработен презапис на устройство с програмата VoiceMemos на iPhone с последната версия на iOS. Презаписът е от 06.06.2020 19:31

- На телефона, с който е юридически записът, има и още записи: Next Track ID 2 "

Атанас Чобанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР