Скандален случай от Дупница. Близки на възрастна пациентка подадоха жалба

...
Скандален случай от Дупница. Близки на възрастна пациентка подадоха жалба
Коментари Харесай

Ще бъде ли наказан лекар, нагрубил и изгонил пациент в Дупница?

Скандален случай от Дупница. Близки на стара пациентка подадоха тъжба против доктор от общинската болница, който ги ругал и изгонил от здравното заведение.

Внучката на 82-годишната жена пусна клип в обществената мрежа и изиска лекарят да се извини или да бъде уволнен.
Изгонени от болничното заведение: Близки на пациентка подадоха тъжба против доктор След случая докторът е в отпуск и не дава отговор на телефона си
Предисторията на този клип е отвод на лекаря да одобри в болничното заведение бабата на Иванка. Изхвърлил документите за банкет, които пациентката донесла от незабавния център. Започва гонене по коридорите.

„ Направих този клип, с цел да покажа какво се случва в болничното заведение. По закон той сподели, че нямаме право да я доведем в болничното заведение, тъй като не са минали 30 дни, откогато е изписана. Използва обаче обиди и противен език”, описа внучката на старата жена в „ Тази сутрин”.

Екипът на bTV се опита да се срещне с лекаря, само че без триумф. Началникът на отделението на болничното заведение разяснява, че постъпката му е неоправдателна и са взети ограничения. Предвижда се наказване за доктор Апостолов.

Внучката на дамата счита да напише тъжба до Районната здравноосигурителна каса в Кюстендил.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР