Скандален клип с психически тормоз над дете от център за

...
Скандален клип с психически тормоз над дете от център за
Коментари Харесай

Имало ли е насилие от учители към дете със специални потребности в Бургас?

Скандален клип с душевен тормоз над дете от център за деца със специфични просветителни потребности в Бургас взриви обществените мрежи. Прокуратурата се самосезира по случая.

От обществено подкрепяне обявиха, че са задействали всички виновни институции и са привикали на диалог здравната сестра от центъра. Тя обаче отказала да приказва и декларирала, че ще даде писмени материали по случая.

Родителите на детето пък в никакъв случай не са подавали сигнал за принуждение и обясниха, че детето е умерено. Те са провели диалог с шефа на учебното заведение и са поискали наказване за участващите в клипа. Директорът Диана Костова от своя страна е уверил, че ще уволни учителките, които си разрешават такова държания.

Освен това Костова добави, че е чувала, че преподаватели упражняват душевен и физически тормоз над децата, като даже е изискал от Община Бургас да се направи инспекция.

Вижте още във видеото.

От общественото подкрепяне пък обясниха, че в никакъв случай не са получавали сигнали за принуждение от това учебно заведение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР