Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристки

...
Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристки
Коментари Харесай

Ресторантьор нападна руска туристка заради 1 лев ВИДЕО

Скандален клип с надменно и обидно отношение към съветски туристки обикаля обществените мрежи и туристически уеб сайтове в Русия. Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър.

Потърпевшата, която към този момент се е прибрала в родината си, споделя в обществените мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта. Жената, която обслужва тоалетните на заведението обаче я нападнала, защото отказала да заплати 1 лв. такса, оповестиха БНР и bTV.

От фрагментите се вижда, че в абсурда се намесва и шефът на ресторанта, който стартира да блъска съветската туристка и да крещи: " Айде марш отсам. Кучка! Айде! Изчезвайте, д...а вашата мама! Боклуци! Мърши смачкани! "

„ Ужасно, това ли е българското гостолюбие!? Работничка на тоалетните атакува момиче, което влезе единствено да си измие ръцете и не заплати един лев! Тя я удари в лицето и стартира да рови в чантата ѝ с цел да търси пари и да крещи. Не разбирам за какво клиенти на заведението би трябвало да заплащат за тоалетните! След това шефът на ресторанта, без да разбере какво става, ни изхвърли с обиди и викове “, пишат в мнения под видеото.

Управителят на ресторанта Борислав Борисов съобщи, че е обикновено туристите, които са хиляди в Несебър, да си заплащат таксата за прилагане на тоалетните.

" Ние не сме задължени да обслужваме непознати клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения хигиеничен възел, да употребяват сапун, вода и кърпи за ръце. Това за нашите клиенти е гратис и те употребяват тази услуга, само че тези туристи, които са хиляди в града, обикновено би било да си заплатят за услугата ", добави той.

По думите му от улицата всеки ден могат влязат най-малко 100 индивида.

" Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата ", показва още мъжът.

Екскурзоводи описват, че работят добре със заведението.

" Ами, да, назовава ги с думи, които не са доста приятни, само че какво да създадем, най-малко не са ги били! Някой път си заслужават багра, почтено Ви споделям, в действителност! ", отбелязва и екскурзовод.

От Комисията за отбрана на потребителите разясниха, че нямат формален сигнал, с цел да създадат инспекция, а по закон тоалетната е безвъзмездна за клиентите на заведението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР