Скандалджията Ник Кириос отново показа, че прякорът му не е

...
Скандалджията Ник Кириос отново показа, че прякорът му не е
Коментари Харесай

Кириос шокира Австралия - вижте какво сътвори след титлата на двойки

Скандалджията Ник Кириос още веднъж сподели, че прякорът му не е инцидентен. 48 часа откакто той и Танаси Кокинакис подвигнаха купата на двойки на Аустрелиън Оупън Ник разгласява изказване, в което изрично отхвърли появилата се в медиите информация, че е направил отрицателни мнения за Ашли Барти.

„ Майната ви, медии! Не съм казвал нищо неуважително по адрес на Ашли Барти. Единственото, което споделих, е че публиката на Australian Open бе невероятна и мисля, че аз и Танаси имаме огромна заслуга за това. Дори бащата на Аш ми го сподели, когато се видяхме. Казах единствено, че хората по света ме гледат и кортовете са цялостни на всеки мой мач. Израснал съм с Ашли и постоянно съм бил наясно с нейния капацитет “ – написа Кириьос в Instagram.

Бившият №13 в света се обърна и към един от съперниците си на финала – Макс Пърсел, който го упрекна в неподобаващо държание.

„ Колкото до Макс Пърсел, поничка такава, и мненията ти след мача: единственото, което ще ти кажа, е че явно нямаш никаква визия от развлечение и спорт. В случай, че не си забелязал, има добра причина почитателите да идват на моите мачове и това е, тъй като равнището и играта ми са нещо, което си заслужава да се гледа “ – съобщи четвъртфиналистът на Уимбълдън за 2015 година

„ Следващият път, когато загубиш край на Големия шлем, просто наведи глава и се пробвай да измислиш по какъв начин да отиграваш значимите точки по-добре. Няма потребност да нападаш други австралийци в медиите, тъй като хората по-скоро биха предпочели да гледат по какъв начин боята съхне, в сравнение с твоята игра сервис-мрежа “, приключи Кириос.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР