Скандалът с целувката между Кубрат Пулев и американската репортерка Джени

...
Скандалът с целувката между Кубрат Пулев и американската репортерка Джени
Коментари Харесай

Отровната целувка на Кобрата развълнува интернет

Скандалът с целувката сред Кубрат Пулев и американската кореспондентка Джени Суши провокира остри реакции по целия свят. Отвъд Океана дейностите на българина бяха избрани от дамата, станала известна като Кралицата на голото суши, и нейния юрист Глория Олред като " отвратителни ".

Заради изненадващата целувка по устните Пулев е с лишен лиценз за щата Калифорния до 14 май, когато ще бъде чуването му пред Атлетическата комисия, на която би трябвало да изясни за какво е работил по този начин по отношение на американката.
Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за Калифорния (ВИДЕО) Атлетическата комисия на щата се произнесе поради Българската целувка
У нас Кобрата по-скоро получи схващане от страна на почитателите в обществените мрежи.

" На тази жена гледах ѝ беше прелестно, само че след това някой ѝ е дал ум, че може да изкара пари. Но е срамно, тъй като след целувката ѝ се видя цялото чене ", написа Елена Бишарова.

" Доколкото всички видяхме тя беше щастлива след тази целувка. Даже му благодари. Явно някой я подучи какво да прави ", е мнението на Елица Колева.

" Какъв акт на принуждение може да има в една единствена и то другарска целувка! И тъкмо за това тя я гарнира с хващането за задните елементи за което май единствено тя знае. Напред Кобра ние сме с теб ", написа Кики Кеворков.

Не липсват и отзиви на противоположния полюс.

" Лека бавно тук нещата стартират да се оправят и такива " тарикатщини " не би трябвало да се толерират! Но би трябвало още време! В страните с съответни институции му " режат главата " незабавно ", споделя Иван Иванов.

" Целият облян в пот и кръв и иди да я целуваш по устата пред камерите. Сърбай си в този момент кашата ", написа пък Иван Георгиев.

" Вината е негова! Защо я целува в ефир било то дали го желала или не! И като знаем, че има и сериозна другарка индивида! Толкова години труд от негова страна отидоха по дяволите... ", е мнението на Танчето Георгиева.

Георги Божинов пък обобщава " Целувката на Кобрата може да се окаже много отровна ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР