Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха доста

...
Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха доста
Коментари Харесай

Мирчев: Скандалът с терориста и Nexo са дирижирани, за да не отиде третият мандат при ДБ

Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха много дирижирано направени и готови, с цел да е несъмнено, че третият мандат няма да е в „ Демократична България ”. Това разяснява в „ На фокус с Лора Крумова ” депутатът от партията Ивайло Мирчев. Той уточни, че е необичайно, че президентът се е спрял за третата директория на Българска социалистическа партия, които не предложили проект.

 

„ Имам доста явен спомен какво се случи с Албена Симеонова. Тогава стана ясно, че нещо се готви. Точно сега, в който ние дадохме доста явен проект и казахме, че никога „ Демократична България ” няма да направи компромис с конституционната промяна на прокуратурата. Тогава депутати желаеха закрито съвещание на Народното събрание, на което да бъдат изслушани шефът на ДАНС и вътрешният министър. Депутатите се смяха със сълзи на това, което чуха за този терорист. Това е задоволително, с цел да стане ясно за какво в последния миг се вадят случаи и се прави Демократична България да бъде очернена ”, акцентира той.

 

На въпрос дали счита, че основният прокурор е забъркан в това „ Демократична България ” да не получи третия мандат, Мирчев отговори: „ Дали е забъркан? Сигурен съм, че има сериозна маса от хора, които явно не желаят промяна на прокуратурата. Дали съответно основният прокурор е забъркан - най-добре знае самият той ”, изясни депутатът.

 

Според него на Българска социалистическа партия ще им е много мъчно да сформират държавно управление, тъй като от партията не са предложили проект. „ Демократична България излезе и показа доста явен проект. Обвързахме го и времево. Ние не видяхме никакви стъпки от Българска социалистическа партия в тази посока. Дали отиваме на избори - ще покаже идната седмица. Едно съм сигурен - доста по-малко евентуално е да се сформира ръководство с мандата на Българска социалистическа партия, в сравнение с, в случай че беше даден на „ Демократична България ”, безапелационен е той.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР