Скандалът с охраната на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган

...
Скандалът с охраната на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган
Коментари Харесай

Скандалът с охраната на Доган и Пеевски се разраства

Скандалът с защитата на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган и на депутата от Движението Делян Пеевски се оказа по-голям от предстоящото. Оказа се, че двамата се пазят по някакви странни правила и по доста странна симбиоза сред частното и държавното, като Движението давало частни коли, а пък офицери от службата охранявали, само че получавали заплати от НСО, тъй като Движение за права и свободи не можело да им заплаща по закон заплатите. Това се разбра от изказване на настоящия водач на Движение за права и свободи.

След Нова година Движение за права и свободи ще изиска промени в работата на НСО, разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ пред " Дарик ".

" Сега да ви кажа каква е сегашната картина и какво ще предприемем. За сегашната картина единствено да ви кажа, ние коли и техника самите ние си предоставяме на НСО, можете да го ревизирате, от години наред, на Движение за права и свободи. И за господин Пеевски, и за господин Доган. Можете да ревизирате, тя е обществена информация, години обратно. Колите са наши. Единственото, което се обезпечава, са заплатите, тъй като ние няма по какъв начин като партия да плащаме заплати на чиновници на НСО. Нали ме разбирате? И от тази позиция, самите ние като Движение за права и свободи незабавно след Нова година ще предприемем законови промени, изключително за НСО, не за нещо друго, не може да се експлоатира една такава тематика. Когато става въпрос за сигурността на български жители, когато са застрашени, някой да експлоатира тематиката. Друг е въпросът, че години наред техниката сме я доставяли ние. Единственото нещо, което се заплаща, са заплатите на чиновниците ", разгласи Карадайъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР