Скандалът с директора на Пирогов няма да блокира работата на

...
Скандалът с директора на Пирогов няма да блокира работата на
Коментари Харесай

Вигенин за скандала с Пирогов: Сапунен сериал

Скандалът с шефа на " Пирогов " няма да блокира работата на Народното събрание, тъй като това е сапунен сериал. Знаем по какъв начин стартира и по какъв начин приключва всяка серия - караме се сутринта, следобяд се разбираме ", съобщи Кристиан Вигенин, заместник-председател на Народното събрание.

По думите му хората в ръководещото болшинство се държат като в детска градина.

" Сърдят се, дърпат си косите и по-късно се сдобряват, това е несериозно, има метод този въпрос да бъде разискван съответно, може ли да блокираш бюджет, това е ненормално ", разяснява Кристиан Вигенин пред публичната телевизия.

Той акцентира, че от Българска социалистическа партия ще слагат скоро тематиката с образованието, защото концепциите, които се стартират, са несъстоятелни.

" Неадекватните оферти единствено ще влошат фрапантно Конституцията, няма свястно предложение, което да бъде подкрепено от специалисти. Не възразяваме за разделянето на Висшия правосъден съвет, само че методът по който се образува Прокурорският съвет значи цялостен, цялостен, политически надзор на ръководещото болшинство над прокуратурата ", добави Вигенин.

По тематиката Шенген той разяснява: " Подходихме прекомерно меко, методът, по който работи Австрия, е недопустим. Трябва Народното събрание да реагира, в случай че тази тематика не бъде сложена с предложение за решение на Европейския съвет, който следва ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР