Скандалът с бившата вокалистка на Слави – Цветелина Грахич и

...
Скандалът с бившата вокалистка на Слави – Цветелина Грахич и
Коментари Харесай

Отмъщение: Грахич не издържа и направи на нищо пред всички протеже на Слави

Скандалът с някогашната вокалистка на Слави – Цветелина Грахич и някогашните й сътрудници от „ Ку-ку бенд “ става все по-внушителен откъм обществени откровения. След като новината, че в действителност махнали певицата поради колежката й Невена Цонева, ето, че и мъжът на Невена – Венелин Венков се включи с реакция по тематиката. Направи го в тв изявление в предаването на Крум Савов по телевизия 7/8 и провокира бърз ответен удар.

Грахич явно се е почувствала дълбоко наранена от чутото от Венков, който показа, че за седем години при Слави Грахич не е съумяла да научи даже един-единствен текст на ария.

Ето и отговорът на прочувствената босненка, който занапред ще разлайва кучетата:

„ Господин Венков.. (барабанист на КуКу бенд) човек който не съм споменавала даже (При Мондьо).. Доста размишлявах дали да напиша нещо във връзка вашето изявление при Крум Савов по отношение на мен и моята работа във ВАШИЯ бенд.. само че просто не мога да се сдържа.. даже си направих труда да направя регистрация в уеб страницата на ТВ-та, несъмнено единствено за 7 дни.. ( free) Та.. Господин Венков щом аз за седем години не научих един текст съгласно ТЕБ.. То аз за тея седем години не чух да можеш да изсвириш една БАЛКАНСКА ария вярно! Атаката е най положителната защита.. Никога не бях чувала толкоз неистини в едно изявление.. Реакцията ми наподобява на виновен негонен бяга.. “, написа възмутената певица във фейсбука си.

Очаквано под обявата валят мнения, а такива сигурно евентуално ще има от Венелин Венков или още някого от екипа на „ Ку-ку бенд “. Ще изчакаме, ще забележим./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР