Скандалът с Белослава продължава. Певицата вече трети ден бере срам

...
Скандалът с Белослава продължава. Певицата вече трети ден бере срам
Коментари Харесай

Толкова проста! Нели Хаджийска оправда Белослава, която едва не уби човек. 15 години в bTV, а пише неграмотно

Скандалът с Белослава продължава. Певицата към този момент трети ден бере позор от това, че полицията я хвана пияна зад кормилото. Оказа се, че има 1,2 промила алкохол, което по закон може да я докара до пандиза.

Белослава се извини във Facebook, само че извинението й е повече от подправено. Ако откровено се разкайваше за стореното, щеше да даде кръвна проба и да поеме цялата отговорност, а тя отхвърли.

Нейната добра другарка Нели Хаджийска обаче застана компактно зад нея в обществената мрежа. Тя дефинира случилото се просто като неточност и го омаловажи с това, че нямало безгрешни хора и никой няма право да съди другия.

Интересно обаче, в случай че пияната Белослава бе прегазила мъжа или детето на водещата на " Търси се ", дали отново щеше да разправя, че на всекиго се случвало. Защото в последните 20 години се нагледахме на такива като Белослава. Само шансът я избави да не се подреди до отрепки като Кристиан Николов и Георги Семерджиев.

Не може да определяш като неточност нещо, което рискува човешки живот. Самият факт, че Нели го прави, демонстрира какъв брой й е интелектът и по какъв начин мери с двоен критерий.

" Бубе, всички бъркаме! Който е непогрешим да хвърли камък, аз изпращам Обич и кураж ", написа Нели на Белослава във Facebook.

15 години е в Би Ти Ви, а към момента написа необразовано. Хаджийска е изпуснала запетайката, която би трябвало да е след " непогрешим ". Освен това не става доста ясно за какво е употребила удивилен знак за завършек на първото изречение, а не просто точка. На всичкото от горната страна е поставила " любов " с основна писмен знак без причина. Ако приемем, че е желала да хиперболизира думата, за какво не го е направила и с " кураж ", защото в тази ситуация двете думи би трябвало да са еквивалентни по функционалност. Накрая пък е приключила без никакъв препинателен знак.

В две къси фрази един куп неточности от Нели Хаджийска. Само това демонстрира интелекта на тази жена, която пази приятелката си, газеща закона.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нели Хаджийска белослава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР