Скандалът с 93 248 лв., дадени за при управлението на

...
Скандалът с 93 248 лв., дадени за при управлението на
Коментари Харесай

Шефът на НФ Култура е Кралицата в гей-нета, назначи го кабинетът Петков - Нинова

Скандалът с 93 248 лева, дадени за при ръководството на кабинета Петков – Нинова се разраства. Шефът на институцията Сава, оставен от служебното държавно управление, само че назначен от протежето на Асен Василев и министър на културата в постоянното Атанас Атанасов (сега кандидат-депутат от ПП), се оказва самичък по себе си регистриран като Кралицата. Ето го в гей-сайта The Wild Duck на фотографията. Напомняме, че Драгунчев беше претендент за шеф на Народния спектакъл на министър „ ”, както той самичък се назовава.

 

Неуспехът на Кралицата на състезанието дълго не бе одобряван от Политическа партия,  министърът бавеше подписването на заповедта за назначение, като се пускаха медийни димки, че спечелилият В. Василев бил в спор на ползи, какъвто нямаше, а класиралият се втори Б.Богданов бил пиел доста. С помощта на тази недостойна акция Атанас Атанасов се опита да наложи своя човек. И не поради изкуството, а поради 8-цифрения бюджет на Народния спектакъл.

 

Оттогава Промяната има и зъб на Василев, като неслучайно в акцията Кирил Петков сподели, че щом вземе още веднъж властта, ще направи А. Морфов шеф. Целта на дуета Морфов – Велислав Минеков – наследилият на поста културен министър Ат. Атанасов и оставил на за началник на НФ Култура Драгунчев, постоянно е била да подчини бюджета на Народния спектакъл, а и да го употребява за назначение на скъпи фрагменти с много положителни заплати. Политиката е продължавана от новия министър Найден Тодоров, предложен от Минеков за поста след личното му премахване точно поради абсурда в Народния спектакъл.

 

Докато Политическа партия и Българска социалистическа партия управляваха, назначиха Драгунчев за началник на НФ Култура и по този начин насочваха обилно пари към „ джендър ” по определението на соцлидерката планове от джоба на данъкоплатеца, а служебният кабинет продължи тази активност под управлението на Кралицата. Общият джакпот за сходни начинания с държавно финансиране доближава 2 млн. лева единствено за година, пресмята разкрилият втората идентичност, а с това и спора на ползи на Сава Драгунчев – Виктор Димчев.
Това не е единствено изхранване на себеподобни на държавната ясла, само че е и пазаруване на гласове, като в този момент елементарно се изяснява развяването на знамето на дъгата на откриването на акцията на ПП-ДБ.

 

Освен пазаруването и продаването на гласове, има и различен доста значим политически въпрос за харченето на значително пари на данъкоплатците:

 

На кого по високите етажи на властта се връща стабилен % от националната парА? Само можем да допускаме, при един по този начин незабравим другарски кръг към НФ Култура.

 

Ето какво написа Димчев, представен от lupa:

 

" Това е шефът на НФК. Това е индивидът, който харчи парите за просвета на страната. Профилът му в една от известните гей мрежи за поръчков рисков секс е " Кралицата ". Има дейни регистрации в най-малко три други мрежи за гей контакти, които ползва/обслужва всекидневно в работно време.

 

Според доклада на НФ Култура, оповестен през март тази година, държавно финансиране е получил план, част от който е шоу с  бинго игра, водено от три мил кралици, за който към този момент писахме.

 

Програмата е адресирана до гости на възраст 18+. Сумата в размер на 93 248. 04 лв., е получена от компанията Сингъл Степ ЕООД, която съставлява организацията The Steps. Всъщност става въпрос за гейбар в центъра на София, на две крачки от централата на Българска социалистическа партия на Позитано 20, в която – между другото – също дълги години се ширеше гейклуб.

 

В бар The Steps, зад която стои Сингъл Степ се провеждат така наречен празненства с мил кралици, в които хомосексуални, травестити, би или транс мъже играят в женски облици. Фондацията е кандидатствала с план по „ Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации. ”
" Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до разкъсване и ще ни изпоти от наслаждение са сексапилната дива котка Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително украшение Емануела! ”, по този начин уредниците популяризираха последното мил шоу, извършено на 26 март.

 

Самите уредници категорично прецизират, че планът е осъществен с поддръжката на Национален фонд Култура – това е наложително изискване, когато даден план получи финансиране оттова.  Парите са дадени в мандата на Сава Драгунчев, самичък определящ се като Кралицата, който заема поста и до момента.

 

Студентът на Ст.Данаилов, който по подигравка на ориста наследи и последния му клас в НАТФИЗ при гибелта на националния актьор, стана и.д. шеф на НФК със заповед на скандалния министър на културата Атанас Атанасов. Сега стана ясно, че протежето на Просто Наско, който пък е протеже на Асен Василев - преди дни публикувахме и фотография от разходката им до Лондон в границите на акцията, се подвизава с псевдонима " Кралицата ".

 

Илиян Костадинов

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР