Скандалът около Харви Уейнстейн продължава. Този път коментарът идва от

...
Скандалът около Харви Уейнстейн продължава. Този път коментарът идва от
Коментари Харесай

И Брад Пит имал сблъсък с Уейнстейн

Скандалът към Харви Уейнстейн продължава. Този път коментарът идва от Брад Пит. 22 години по-рано той е млад артист – гадже на Гуинет Полтроу, която почнала работа в нов план на продуцента.

Преди старта на фотосите Уейнстейн поканил актрисата в хотелска стая, хванал я за ръката и ѝ предложил интимна непосредственост.

Гуинет разказала за случилото се на Пит, който не могъл да остави нещата по този начин. Той отишъл при Уейнстейн и го предизвестил, че при повторна такава обстановка ще се разправя с него по мъжки. Харви бил гневен от обстановката. „ Той безусловно ме изруга. Беше извънредно “, спомня си Гуинет.

Уейнстейн бил доста неудовлетворен, че актрисата е разказала на гаджето си за случая, само че по този начин и не я закачал повече. Журналисти от The New York Times се свързаха с Пит и той удостовери, че в действителност е имало такава неприятна обстановка преди 22 години.

Изданието отбелязва, че Пит тогава е бил млад новак артист, само че не се е уплашил да се опълчи на сполучливия холивудски продуцент. Няколко актриси към този момент описаха за това по какъв начин Харви Уейнстейн им е отправял полови стремежи, с цел да получат функции във филми. Продуцентът призна своята виновност и бе уволнен от личната си компания.

Вече е наел юрист и експерти по антикризисен пиар. Също по този начин стана ясно, че брачната половинка му го напуща, а английската академия за кино и телевизия БАФТА лиши участието му поради обвиняванията в полов тормоз и експанзия.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР