Скандалът Барселонагейт“ избухна отново и то с чудовищна сила! (ДОКУМЕНТ).

...
Скандалът Барселонагейт“ избухна отново и то с чудовищна сила! (ДОКУМЕНТ).
Коментари Харесай

Скандалът „Барселонагейт“ избухна отново с чудовищна сила!

Скандалът „ Барселонагейт “ избухна още веднъж и то с чудовищна мощ! (ДОКУМЕНТ).

Това проличава от последното следствие на BIRD.BG, което разкрива пикантни детайлности от показанията на манекенката Ивайла Бакалова за Бойко Борисов и Борислава Йовчева. SafeNews.bg разгласява находката на BIRD.BG без редакторска интервенция:

Показанията на Ивайла Бакалова за Борислава Йовчева и Бойко Борисов

Публикуваме показанията на Ивайла Бакалова дадени по делото Барселонагейт, в които тя недвусмислено прави връзка сред Борислава Йовчева и някогашния министър председател Бойко Борисов. След като делото беше конфискувано от наблюдаващия прокурор, то беше прекъснато в частта, в която е разследван Борисов с мнение на новоназначените прокурори, че изказванията на Бакалова не се одобряват за достоверни.

От свидетелството на някогашната Мис България излиза наяве, че тя се е сближила с Йовчева, била е търсена от нея и е пособия да си откри жилище и учебно заведение за щерка си Ема в Дубай. Йовчева обмисляла да се реалокира там откакто къщата в Барселона беше осветена в медийни изявления у нас и в следствие на “Ел Периодико ” в Испания, а испанската прокуратура стартира следствие за пране на пари.

Замесването на Бакалова в аферата “Барселонагейт ” ѝ донесе остри неприятности. Нейният брачен партньор Веселин Денков беше показно арестуван и упрекнат за изнудване и убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

Причината за ареста на Денков обаче може да се окаже друга. Бакалова твърди, че при ареста на нейния брачен партньор телефонът ѝ, на който е била непокътната цялата връзка с Борислава Йовчева в приложението WhatsApp, е бил конфискуван, а когато е върнат, всички диалози, чатове и данни за връзка с Мис Бикини, към този момент не е била налична в него, нито в облачния списък. Както е известно точно тези данни са изключително чувствителни и значими за тогавашния Премиер Бойко Борисов, който и тогава, и в този момент гневно отхвърля да е имал каквато и да било връзка с Борислава Йовчева, а също и с нейното дете.

Нотариуса

Застреляният преди ден в София Мартин Божанов – Нотариуса се появи около ареста на Денков като съветник, който “съветвал ” Бакалова да заплати крупна сума, към 100 000 евро, с цел да се “уреди ” неговото освобождение. Всъщност, става дума за скица за подкупи в Специализирания углавен съд. Разговорите на Бакалова с Божанов бяха оповестени в следствието “Списък за бърз надзор ” на Антикорупционния фонд.

Знае се, че Нотариуса е бил брокер на корупционно въздействие в Съдебната система и един от доближените помощници на известния някогашен следовател Пепи Еврото, станал нарицателно за тъмни мафиотски покупко-продажби сред проведената престъпност и настоящи висши магистрати. В тази си роля Мартин Божанов е разполагал с огромна информация освен за “тъмните връзки ” и методите на корумпиране на съдии, следователи и прокурори, само че за лицата и групировките, които са имали въздействие за оказване на напън, рекет и шантаж на компании и лица, посредством държавните и правоприлагащи институции в персонален или политически ползи.

След изгубването на Пепи Еврото, стартира черна серия с убийствата на Красимир Каменов – Къро и Алексей Петров. В тази серия се вписва и убийството на Божанов, само че не е изключено изтезанията да продължат, с цел да бъдат вечно отстранени на неуместни очевидци или източници на информация за съществуващата злокобната мрежа която свързва властта с огромната корупция и престъпност по пътя на парите.

Барселонагейт е и в основите на основаната през предходната година Сглобка сред ППДБ и ГЕРБ, зад която стояха главно ползите на Борисов да бъде прекъснато разследванетои да бъде екстрено отхвърлен задействалия се някогашен основен прокурор Иван Гешев, който имаше упоритостта да осъществя случая.

След отстраняването на Гешев, посредством смяна на Закона за правосъдната власт, незабавно беше отстранен и осъден и наблюдаващия по делото прокурор Стефан Христов, тъй като си разрешил да работи изключително по проблема. Бяха отстранени и други магистрати, които са били ангажирани с това следствие. На мястото на Гешев беше назначен послушният началник на Национална следствена служба Борислав Сарафов. Прокуратурата експресно приключи всякакво следствие и разгласи Борисов за изцяло “чист ” по Барселонагейт и прането на милионите по къщата и издръжката на Борислава Йовчева и детето ѝ в Барселона, и по-късно.

Делото и цялата кореспонденция по него могат да бъдат обновени обаче във всеки един миг, след възможна промяна на послушния Сарафов и излизането на нови обстоятелства и условия по проблема за възможната съпричастност на Борисов по този емблематичен скандал, придобил интернационална известност. Според оперативна информация съществуват неопровержими доказателства за такава връзка, което точно е наложило и спешното избавяне и изпиране на някогашния министър председател от ППДБ, поради действителната заплаха да остане без имунитет и да попадне в ареста, с цел да не попречва обективното следствие.

***

Източник: BIRD.BG

Още вести четете в графа „ България “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР