Скандал за козунаците на Линда Петкова гръмна в парламента, след

...
Скандал за козунаците на Линда Петкова гръмна в парламента, след
Коментари Харесай

Скандал за козунаците на Линда Петкова гръмна в парламента, след като БСП и ПП-ДБ кръстосаха шпаги

Скандал за козунаците на Линда Петкова гръмна в Народното събрание, откакто Българска социалистическа партия и ПП-ДБ кръстосаха шпаги във връзка великденските добавки за пенсионерите. Депутатите гледат на второ четене предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи възрастните хора под линията на беднотия от 526 лева да получат по 100 лв. за най-големия християнски празник.

В преден конфликт за пенсионерите влязоха в началото Корнелия Нинова и Искрен Митев. Зам.-шефът на алените Георги Свиленски се включи, като изиска и пенсионерите над линията на беднотия да получат добавки, само че в размер на 50 лв..

Нека има най-малко по един безглутенов козунак за тези пенсионери, които са над прага на беднотия, по 60 лв. са, сподели Свиленски, препращайки към сладкарските шедьоври на Линда Петкова. Преди седмица брачната половинка на Кирил Петков разгласи, че тазгодишните й безглутенови сладкиши за Великден ще са по 59 лева за 950 грама. Малката разфасовка от 450 грама коства 34 лв.. Козунаците са три типа - със стафиди и цитрони, с естествен шоколад и бадеми, или шипков мармалад и орехи.

Наистина се усещам неудобно, спорим за 50 лв., възмути се Свиленски. Спорим за цената на един козунак в една сладкарница. Нека да гласоподаване по един безглутенов козунак за пенсионерите, прикани зам.-шефът на Българска социалистическа партия.  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР