Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят Борислав Иванов се опита

...
Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят Борислав Иванов се опита
Коментари Харесай

Скандал в СОС: Зам.-председателят се опита собственоръчно да свали украинското знаме


Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят Борислав Иванов се опита собственоръчно да смъкна украинското знаме от постройката на Столична община, откакто през вчерашния ден представители на „ Възраждане “ не съумяха.

Във „ Facebook “ страницата си Борислав Иванов е разгласил фотография, на която се намира на терасата на Столична община. „ Ще го смъква, когато желая Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, апелирам идвайте в точния момент на работа “, гласи текстът над фотографията.

Иванов е разгласил и фотоси, на които носи скиорска маска сходно на нарушител, а в „ стори “ е пуснал и предизвикателно послание към общинския консултант Борис Бонев за физическа разпра, на което се вижда оръжие и белезници.

„ Освен ръководител на СОС аз съм правист и академични учител по право. Намирам за неприемливо държанието от през вчерашния ден и през днешния ден на зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов, който неотдавна съобщи желанието си за присъединение към „ Възраждане “, написа във „ Facebook “ ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Той е внесъл отчет с искане за оставката му като зам.-председател и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност.

Оставката на Иванов беше поискана и от „ Демократична България “, както и от общинските съветници Борис Бонев и Иво Божков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР