Скандал в италианския футболен Лацио заради... български самолет. Една от

...
Скандал в италианския футболен Лацио заради... български самолет. Една от
Коментари Харесай

Български самолет скара "Лацио"

Скандал в италианския футболен " Лацио " поради... български аероплан. Една от звездите на " римските функции " разкритикува решението на клубния президент Клаудио Лотито да купи наш " Боинг 737 Класик ". Халфът Луис Алберто възнегодува по време онлайн лъчение в гейминг платформата Twitch.

" Много добре... Значи нямат пари за заплати, само че могат да си разрешат аероплан! ", съобщи испанецът. Причината за гневната му реакция е, че поради пандемията с ковид, която прекъсна предишния сезон в Серия " А " за три месеца, всички футболисти на " Лацио " бяха принудени да понижат заплатите си.

Луис Алберто обаче бързо се извини на почитателите за думите си с видеообръщение в " Инстаграм ".

" Винаги съм се изправял против моите неточности и в този момент ще направя същото. Не беше подобаващият миг за сходен коментар. Знам, че парите не са всичко и това е един сложен интервал за всички ни. Нямам самообладание да завърши, тъй като желая да се завърна към това да играя футбол и да се любувам на играта. Когато изрекох тези думи, те бяха поради всички в " Лацио ". Искам те да са добре. Има целия свят зад кулисите. ", стартира полузащитникът.
View this post on Instagram

" Първи признавам, че постъпих неуместно. Винаги съм се раздавал за " Лацио ", а получих известия, които ме приканват да бъда по-голям лациал. Извинявам се на всички, които са се почувствали афектирани. Намерението ми не беше да приказвам за пари. Играчите се отказахме от една месечна заплата, тъй като знаехме за компликациите и искахме да помогнем на личния състав. Уважавам това, което клубът ми е дал. В " Лацио " в действителност сме семейство. Избрах несъответствуващ миг за коментар. Само " Лацио " и дано спечелим тази борба дружно. ", сподели Луис Алберто.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР