Скандал тресе къщата на Джулиана Гани Натоканата силиконка така и не

...
Скандал тресе къщата на Джулиана Гани
Натоканата силиконка така и не
Коментари Харесай

Скандалът е огромен!Джулиана Гани спипа Тошко на калъп

Скандал тресе къщата на Джулиана Гани

Натоканата силиконка по този начин и не случи на мъж. Тя роди втори наследник от служителя на реда Теодор Гецов, само че и той не й остана правилен. Джулката спипала мъжа си Тошко на шаблон с друга известна мацка.

Оказало се, че той си е  „ омешал капата “ с рапърката Котенцето. Виктория Тодорова, както е името й, от известно време въртяла обич с великотърновското ченге, а „ положителни хора “ мигновено уведомили за заигравката им нахаканата Гани.

Амбициозната хип-хоп изпълнителка може да се похвали с повече татуировки по тялото си, в сравнение с шлагери, само че от известно време се забавлявала с мъжа на Джулиана Гани.

Разбрала за изневярата, Джулиана Гани избесняла уместно и за малко да не смачка кръшкащото полицайче. Само унижението, че историята се повтаря и с цел да не дава публичност на срама я спряло да го изхвърли на улицата.

Предишният й обичан и баща на първия й наследник Илиян Найденов също й кръшна. Тя го хвана с мръснишки чатове и не му даде втори късмет. А обществено го насмете за изневярата. Първият й брак с инструктора Станимир също се разпадна поради невярност от негова страна.

„ Защо все на мен се случват такива погрешни мъже? Как може при жена като мен да търсят други “, ожалвала са Джулката пред познати.

Източник: Галерия

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР