Скандал с давност от над 20 години е напът да

...
Скандал с давност от над 20 години е напът да
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Синът на Соломон Паси пращал биячи на щерката на Андрей Райчев?

Скандал с отминалост от над 20 години е напът да взриви нежните връзки сред две политически фамилии у нас - това на Соломон Паси и на социолога Андрей Райчев, откакто щерка му Ружа разкри страшни детайлности за тормоз, на който е била подлагана в учебно заведение от връстника си - сина на Паси Исаак. Тогава той, на 8 годинки, я приклещвал физически, твърди дамата. 



Повод за разкритието на Ружа станал, по думите й, опит на Исаак да се подиграва с родовата й памет. Нещо повече, съгласно показанията й след 20 години, изписани в обществената мрежа фейсбук, Паси-младши даже й пращал биячи преди време. 

Двамата - Ружа и Исаак, въпреки и някогашни съученици в така наречен еврейско учебно заведение в столицата на бул. " Пиротска ", са на диаметрално противоположни политически позиции през днешния ден - тя не харесва украинския режим и счита, че Киев подклажда съветската експанзия от години, а той - че съветският президент Владимир Путин е омнозло. 

Ето какво написа девойка (засега) Райчева:

" Общо взето този текст, написан от мен на 7-годишна възраст, съответствува с това, което бих желала да кажа на моя някогашен съученик Исаак Паси и в днешно време.

Прочетох това писмо на глас, изправена пред всички във втори клас в еврейското учебно заведение, когато

Исаак пращаше приятелите си да ме бият всяко междучасие - това откакто един път се сби персонално с мен и не приключи добре за него.

Дотам бях стигнала, че ходех с тил към стените, с цел да си вардя гърба. True story.

Наскоро споделих този благ детски спомен на смешка, само че Исаак ме помоли да го махна. Така и направих. От някаква честност си мълчах, тъй като се познаваме, тъй като и родителите ни се познават и едно време са били в една компания. По същата причина и виждам да не се майтапя със Соломон Паси, колкото и " контактни " да бяха с Плевнелиев.

И ето, че през днешния ден виждам обява на Исаак Паси-младши, който плюе по татко ми. Явно насреща няма честност.

Пиша му на персонално, с цел да запитвам за какво ги написа тези думи, и той ми дава отговор, че е тъжно на 28 (всъщност съм на 27, както бях по-малка от Исаак и пращаше да ме бият) да съм “мъртва душа ”. Мъртвата душа е другаде. И то от втори клас.

Поздрави, Исаак.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР