Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър,

...
Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър,
Коментари Харесай

Бой до кръв на тренировка на Етър

Скандал с пердах е станал на вчерашната подготовка на Етър, оповестява уеб сайтът “Болярски новини”. Според материала помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът Иван Стоянов са си разменили крошета по време на заниманието във вторник.

“Още по-лошото е, че очевидци на случая, който станал на терените на Спортното учебно заведение, стават освен футболистите, само че и деца от школата на клуба. След мелето Стоянов, който е настоящият капитан на “виолетовите”, е потърсил помощ, облян в кръв, описаха възмутени очевидци. На същата подготовка е имало още серия от сходни конфликти и „ прехвърчане на искри”, в които са взели участие и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Случаят е индикативен и за нажежената конюнктура в съблекалнята на клуба ни, който в последно време по никакъв начин не радва почитателите си, поради посредствените си игри и то против директни съперници в класирането.

Повечето почитатели намерено недоволстват и против треньора Росен Кирилов, който разполага с качествена селекция и добър бюджет, само че отборът губи образа си, построен при предшественика му Красимир Балъков.Със сигурност повлиява и отдръпването на главния покровител Александър Нанков. По случая се чакат и дисциплинарни санкции и отговорност за уронване на престижа на виолетовите”, написа буквално в материала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР