Скандал на политическата сцена се разрази в Германия, съобщи Bulgaria

...
Скандал на политическата сцена се разрази в Германия, съобщи Bulgaria
Коментари Харесай

ГЕРМАНИЯ: Съмнения за упоени хора след парти на социалдемократите, Шолц също е присъствал

Скандал на политическата сцена се развихри в Германия, заяви " Bulgaria On Air ".

Органите на реда са почнали следствие на поредност от произшествия след партийно събитие, на което е участвал и канцлера Олаф Шолц.

Жени се оплакали, че се почувствали зле няколко часа след събитието.

Според полицията в Берлин петима души са се оплакали от неразположение след лятното празненство на парламентарната група на социалдемократите.

Първо 21-годишна жена се оплакала от дискомфорт, световъртеж и загуба на паметта.

Тя не е употребявала алкохол.

Вечерта се почувствала зле и била замаяна. На идната заран тя не си спомняла какво се е случило предната вечер. Отишла на обзор в болница и се обадила в полицията. Властите наредили да се вземе кръвна проба за отровен разбор.

От социалдемократическата партия са потресени от случилото се.

" Шокиран съм, че може нещо сходно да се е случило. Сега би трябвало да се обясни какво тъкмо е станало. Трябва да се погрижим за хората с недоволства. Организаторите на събитието в този момент си сътрудничаст с управляващите. Надявам се, че виновникът или виновниците ще бъдат задържани ", съобщи генералният секретар на социалдемократите Ларс Клингбайл.

Партито било в сряда. На него участвали към 1000 посетители. Те са допускани единствено с персонална покана. Говорителят на партията съобщи, че това е вътрешно събитие с депутати, чиновници на парламентарните групи и чиновници от изборните региони. Освен тях участвал и канцлерът Олаф Шолц.

Депутатът от социалдемократите в Бундестага Ариане ФАшер е била на фестивала и декларирала, че не е забелязала нищо.

В локални медии се появи информация, че може би става въпрос за по този начин наречените " нокаутиращи капки " – течен опиат, който се прибавя към храна или питиета и които успокоява, прави жертвите беззащитни и предизвиква загуба на паметта.

Полицията неведнъж е предупреждавала за случаи, в които сходен вид субстанции се смесват в питиета на празненства или в клубове, а използвалите ги стават жертви на полово принуждение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР