Скандал на Евровизия! Откраднаха ли хит на Поли Генова? Това

...
Скандал на Евровизия! Откраднаха ли хит на Поли Генова? Това
Коментари Харесай

Скандал на Евровизия! Откраднаха ли хит на Поли Генова?

Скандал на Евровизия! Откраднаха ли шлагер на Поли Генова? Това е въпросът, който се появи преди финала.

Довечера в португалската столица Лисабон нашата група " Еквинокс " с Жана Бергендорф излиза под номер 18 и е един от любимците за спечелването на Евровизия. Шоуто стартира в 22:00 часа. оповестиха от Българска национална телевизия. Междувременно около финалите се развихри скандал.

Кипърската представителка Елени Фурейра е откраднала шлагера на Поли Генова If love was a crime, настояват специалисти от нашите земи. Провокативната Елени тази вечер ще показа Острова на Афродита на финала на " Евровизия " с Fuego.

Поли провокира възторг с песента си през 2016 година. Родни меломални видяха удивителни сходства сред двете песни, разликата е единствено в припевите и в някои ориенталски моменти, които се появяват при кипърката, написа " Телеграф ".

Като цяло обаче двете мелодии са едни и същи. Автор на музиката на Fuego е живеещият в Швеция грък Алекс Папаконстантину. Сред създателите на песента на Поли Генова обаче неговото име не попада. В родните обществени мрежи се надигна огромно недоволство. Засега Поли Генова мълчи по въпроса. Елени пък е родена в Албания и няколко години поред отпада на подборката да показва Гърция на " Евровизия ".

Така тази година тя взема решение да показа Кипър. Нейната ария до през вчерашния ден бе посочена като една от най-сигурните за влизане в десетката на финала тази вечер. Фурейра и преди е била упреквана в в плагиатство, само че за визия, хрумвания и клипове, които доста наподобяват на тези на Бионсе, включително и клипа на Fuego.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР