Скандал и напрежение заради съдбата на . На извънредна сесия

...
Скандал и напрежение заради съдбата на . На извънредна сесия
Коментари Харесай

Скандал заради съдбата на Пловдивския панаир


Скандал и напрежение поради ориста на. На изключителна сесия се наложи общинските съветници в Пловдив да прегласуват решението си от декември, с което дадоха опция на предприемача Георги Гергов да ръководи еднолично Панаира.

Викове оставка и провалена сесия поради липса на кворум. Представителите на и не се явиха в залата. Така съгласно общинските съветници и жителите автоматизирано мажоритарният дял от акциите на отиват в ръцете на Георги Гергов.

„ Това е закононарушение, подредено им е да не дойдат, подредено им е от партийния началник на подарят или продадат панаира “, съобщи самостоятелният общински консултант Георги Величков.

„ Гергов може да унищожи панира и да го трансформира в жилищни здания “, сподели и протестиращият Божидар Костадинов. Да бранят Панаира бяха пристигнали и депутати, определени от Пловдив.

„ Общинските съветници от за повторно не идват на работа, не мога да схвана тая срамотия, тъй като ги е позор да изясняват какъв брой е хубаво да харижем на Гергов “, сподели депутатът от „ “.

По обед кметът Здравко Димитров се разгласи за опазване на панаира за пловдивчани, единствено от обясниха за какво не са пристигнали на сесията.

„ Ще апелираме решението за увеличение на капитал и за регистриране на акционерното сдружение “, съобщи кметът на града Здравко Димитров.

„, сагата с него е почнала 2006 година, когато нито е основана като партия, нито е съществувала. Единственото, което е направила партия, е да опита да скапе договорката още в първия мандат на “, отвърна Иван Тотев, координатор на за Пловдив.

Стигна се и до конфликти този следобяд пред залата, където се организира общо заседание на компанията, контролираща панаира. Намеси се и полиция.

Георги Гергов не отговори на позвъняванията ни. А ориста на ще се взема решение в съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР