Ситуацията в цялата държава е безпрецедентна. Вече сме в средата

...
Ситуацията в цялата държава е безпрецедентна. Вече сме в средата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Правителството има подкрепата единствено на африкански лидери

" Ситуацията в цялата страна е невиждана. Вече сме в средата на февруари, а още няма признат бюджет. Общините най-добре схващат това. Предлага се бюджет на второто тримесечие на 2022 година. През последните 12 години такова нещо не е имало. Промяна има, само че тя не е позитивна. Правителството има поддръжката само на африкански водачи ".

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова на среща с актива на партията в Разград преди частичните локални избори, които ще се проведат в пет кметства в региона идната неделя, 27 февруари.

На фона на цялата сбъркана бюджетна политика, единственото, което „ хваща дикиш” са медийните балкони, които се пукат ден след ден на Бойко Рашков. Стана ясно, че 2020 година подслушвания не е имало, съобщи Атанасова.

Хората няма да живеят по-добре, тъй като всекидневно усещат какъв брой е инфлацията, Кирил Петков излъга за проекта за развиване. Изпратеният в Брюксел проект е проектът на служебното държавно управление, сподели още Десислава Атанасова и продължи:

Няма да има метро в София, само че щяло да има двуетажни влакове. За това няма да има построен релсов път.

Няма да има отплата за енергетиката и ред други случки. Цената, която ще се заплати, ще се заплаща от всички нас. Това държавно управление и ръководство бих го нарекла Франкенщайново – без общи цели, без стратегия за ръководство.

Затова аз ви приканвам идната седмица, когато ще се състоят локални избори, да покажем, че не желаеме смяна – такава, каквато ни я показват ръководещите, да покажем, че ГЕРБ го има и никой не може да ни изчегърта, прикани Десислава Атанасова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР