Ситуацията в е близо до хуманитарна катастрофа, предупреди арменският премиер

...
Ситуацията в е близо до хуманитарна катастрофа, предупреди арменският премиер
Коментари Харесай

Пашинян: Нагорни Карабах е пред хуманитарна катастрофа

Ситуацията в е покрай филантропична злополука, предизвести арменският министър председател Никол Пашинян. На среща с задгранични посланици Пашинян съобщи, че обстановката по южния фронт е напрегната и не се съблюдава примирието.
Той повтори, че е нарушил съглашението за преустановяване на огъня, реализирано в Москва, добавяйки, че се е опитал да завземе град Хадрут незабавно щом прекратяването на огъня е влезнало в действие. Пашинян добави, че в региона на Хадрут се водят боеве и че армията на Нагорни Карабах организира интервенция за обезвреждане на противниковите групи.
 Алиев: Турция би трябвало да взе участие в мирните договаряния за Нагорни Карабах Алиев: Турция би трябвало да взе участие в мирните договаряния за Нагорни Карабах
Турция би трябвало да вземе присъединяване в мирните договаряния сред Азербайджан и Армения по спора в Нагорни Карабах. Това съобщи през днешния ден президен...
" Близо сме до филантропична злополука в зоната на спора, в случай че не и на прага, а единственият метод да се предотврати това, е да се признае правото на самоопределяне и признание на независимостта на хората от Нагорни Карабах ", сподели Пашинян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР