Ситуацията в България е много трагична. Масата хора, които познавам

...
Ситуацията в България е много трагична. Масата хора, които познавам
Коментари Харесай

Жената, изритана от швед: Ще търся парично обезщетение

Ситуацията в България е доста трагична. Масата хора, които познавам и с които беседвам, споделят, че изобщо не може да разчитаме и да имаме вяра в институциите.

Така разяснява в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия камериерката Диана Петкова издаденото през вчерашния ден решение на съда шведът, който я изрита в хотел в Слънчев бряг, да бъде санкциониран с 4500 лева Прокуратурата настояваше за 3 години отнемане от независимост. 

" В правосъдната система и съдената власт има корупция ", съобщи тя. " За мен същинското отмъщение е в парично обезщетение. Ще го диря, нямам различен вид ", акцентира Диана Петкова, като уточни, че не е очаквала друго наказване, поради правораздаването в България. Тя счита, че шведският екскурзиант е платил, с цел да получи по-малка присъда и фактът, че казусът се снабди с голяма гласност, няма значение нито за него, нито за издалите решението.

Диана Петкова призна, че сега не работи и си търси работа - като първата й специалност на икономист-статистик или като втората - камериерка. Преди да стартира работа като камериерка, е била икономист-статистик към Национален статистически институт.

Вчера тя разяснява пред кореспондент на Нова телевизия, че при решението се усеща ритната повторно. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР