Ситуацията с ваксинираното население на Европа, категорично показва добрия ефект

...
Ситуацията с ваксинираното население на Европа, категорично показва добрия ефект
Коментари Харесай

Проф. Коста Костов: Ваксинацията е затворена врата към реанимациите

Ситуацията с имунизираното население на Европа, изрично демонстрира положителния резултат от ваксинирането против Covid-19, сподели в ефира на Радио София пулмологът проф. Коста Костов. Той показа, че към този момент е имунизиран с бустерна доза.

„ Това, което съм направил не е въз основата на това, че някой ми е споделил, аз самият съм се убедил от голямото количество научна литература, която минава през мен, в моето всекидневие. В момента обстановката в Европа е доста безапелационна по отношение на резултата на имунизацията на популацията и равнището на смъртността. Да, някои от имунизираните се заразяват, някои от тях влизат в болница, само че забележете равнището на имунизация в една страна е назад съразмерно на хоспитализациите и смъртността “, сподели проф. Коста Костов.

Той добави, че хората, които са решили да не се имунизират, сами избират да вземат участие в клинично изследване.

„ 70% от популацията у нас е решило непринудено да се подложи на риска да боледува. Няма такова клинично изследване, което да се организира на терена на една страна, където популацията избира да избере точно непринудено подлагане на този риск “, сподели пулмологът.

Той напомни, че имунизацията пази от тежко и съдбовно протичане на болестта.

„ Ваксинацията е затворена врата към реанимациите “, сподели проф. Коста Костов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР