Ситуацията с коронавируса и извънредното положение затрудниха изключително много всяка

...
Ситуацията с коронавируса и извънредното положение затрудниха изключително много всяка
Коментари Харесай

Янтра със специални инициативи в извънредното положение

Ситуацията с ковид и изключителното състояние затрудниха извънредно доста всяка една сфера на живот освен в България, само че и в международен мащаб. Затегнатите ограничения и наложените наказания и забрани " заключиха " стотици милиони в техните домове, а измежду най-засегнатите се оказаха спортистите, в частност футболистите. При по този начин създалата се обстановка клубовете се ориентираха към нови, новаторски способи за водене на тренировки, поддържане на форма и връзка с играчи, треньори, почитатели и други

Положението в аматьорските групи е не по-различно. Въпреки че няма опция да упражнява естествен учебно-тренировъчен развой, ОФК Янтра (Габрово) поставя ежедневни старания да поддържа и формата, и мотивацията на своите фрагменти в детско-юношеската школа.

Благодарение и най-много на помощта на треньорите в съответната възраст юношите на габровския клуб имат самостоятелна стратегия, по която да се готвят в домашни условия. Междувременно управлението стартира и серия от онлайн лекции с потвърдени родни експерти като Костадин Ангелов, Христо Господинов, Александър Капитански и други

Наред с виртуалното образование и шерване на скъп опит, водачът в Северозападната Трета лига дава няколко пъти седмично богата информация за спортното хранене и възобновяване, както и предлага на своите играчи литература за четене на спортна тема.

За да увеличи още повече привързаността на всички габровци към клуба пък, бе стартирана и рубриката " Ковачи на популярност ", в която се показват някои от най-големите имена в клубната история.

Ръководството на Янтра употребява опцията не са да подсигурява, че подетите начинания ще продължат, само че и да благодари на всички деца, юноши, футболисти, треньори и родители за поддръжката и съдействието в изключителната обстановката! Клубът приканва всички да съблюдават ограниченията и да си останат по домовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР