Ситуацията около ядрената и ракетна програма на Северна Корея изисква

...
Ситуацията около ядрената и ракетна програма на Северна Корея изисква
Коментари Харесай

Тръмп вярва, че Китай ще помага активно срещу Северна Корея

Ситуацията към нуклеарната и ракетна стратегия на Северна Корея изисква неотложни дейности, сподели президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп след своята азиатска обиколка.
" Заплахата от страна на КНДР непрестанно е нараствала по време на ръководството на доста американски президенти и в този момент изисква предприемането на неотложни дейности ", съобщи той, представен от БГНЕС.
Северна Корея, която е една " извратена тирания ", не може да изнудва света, предизвести американският президент. Той даде обещание да окаже " оптимален напън " върху Пхенян и добави, че китайският президент Си Дзинпин смята режима на Северна Корея " за огромна опасност ". Според Тръмп, Китай счита да окаже стопански напън върху Северна Корея.
Припомняме, че през вчерашния ден (15 ноември) стана ясно, че Китай ще изпрати специфичен делегат в Северна Корея. Това е Сон Тао, който ще замине за Пхенян, с цел да осведоми управляващите за конгреса на Китайската комунистическа партия от предишния месец, както и за " други въпроси от съвместен интерес ". Сон Тао ще е първият делегат на Китай с публично посещаване в Пхенян от октомври 2016 година. Досега китайският президент Си Дзинпин и севернокорейският водач Ким Чен Ун в никакъв случай не са се срещали.
Американският президент акцентира, че една от основните цели на неговото пътешестване в Азия е било реализиране на обединяване на света против нуклеарната опасност, провокирана от севернокорейския режим. Съединени американски щати, както и до момента, обмислят всевъзможни разновидности на противопоставяне на опасността от страна Пхенян, сподели още Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР