Ситуацията е следната - или ще се направи правителство, което

...
Ситуацията е следната - или ще се направи правителство, което
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Господ да прости България

Ситуацията е следната - или ще се направи държавно управление, което изключва ГЕРБ и Движение за права и свободи, или ГЕРБ и Движение за права и свободи ще направи кабинет, който ще изключи тока на политическата система. 

Това разяснява Костадин Костадинов, лидер  на " Възраждане, след срещата при президента Румен Радев. 

Разговори с ПП-ДБ водим и ще продължим за водим. Няма ка кажа съответни имена, разяснява още той.

Най-добре функциониращите политически системи са тези, които сред изборите вършат референдуми, които да обират луфтовете и понижат опълчването, уточни той.

Движение за права и свободи и ГЕРБ е обединението, която се задава, тъй като в нея Бойко Борисов ще  е младши сътрудник. Движение за права и свободи към този момент основава анклави в страната ни, където напълно и общините, и полицията, цялата власт я е обсебила.  Ако това нещо се мултиплицира и на национално равнище, Господ да елементарни България, разбирате ли, разяснява още Костадинов. 

ПП-ДБ имат два разновидността - или одобряват разновидността да разсъждават върху общ кабинет с консенсусни фигури против Движение за права и свободи и ГЕРБ и за България, или подаряват властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи, уточни той.

Не забравяйте, че част от гласоподавателите на ГЕРБ и Движение за права и свободи са жертви на модерното политическо иго. Ние би трябвало да им помогнем, да ги освободим. Затова беседваме с тези партии, които най-малко на думи споделиха, че няма да вършат калиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако те се съберат дружно, има държавно управление. Но в случай че не се съгласят, тогава те би трябвало да са виновни, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР